Viktor története

Viktor története

Egy borongós, őszi napon, sötétedéskor elütöttem a zebrán egy idősebb hölgyet. A hölgy egy apáca volt. Szerencsére a baleset nem járt nagy következményekkel. Másnap meglátogattam őt a kórházban, és bocsánatot kértem tőle.

Ez annyira megváltoztatta az addigi életemet, amit elég nehéz szavakba öntenem.

Arra számítottam, hogy majd lekap a tíz körmömről, és mérges lesz rám. Ehelyett egy narancsot kaptam tőle ajándékba. Kerestem, hogy mi lehet ennek a szeretetnek a forrása, hogy valaki így tud feldolgozni egy ilyen eseményt. Azokban a beszélgetésekben, amiket a későbbi hetekben folytattunk, világossá vált számomra, hogy az ő energiája valahonnan máshonnan töltekezik.

Szerettem volna megismerni ezt, és utánajárni, hogy hogy lehet valaki ennyire szeretettel átitatott életű. Lelki vezetőt kerestem, és az ő javaslatára részt vettem egy Alpha kurzuson.

Viktor karácsony.jpg

Az Alphán találkoztam Jézus szeretetével, ami merőben megváltoztatta az addigi életemet, a teljes értékrendemet, és úgy érzem, kicseréltek.

Elhatároztam, hogy első áldozom és bérmálkozom. Ezt követően kerestem a lehetőséget, hogy hogyan tudok részt venni Alphákon segítőként. Azóta már több kurzuson részt vettem, mint kiscsoportvezető. Belső motivációm van arra, hogy segítsem azoknak az embereknek az életét, akik hozzám hasonlóan keresik, hogy mi hiányzik belőle.

Szeretném, ha minél többen találkoznának Jézus szeretetével, hogy ezáltal egy teljesebb életet élhessenek.

Find an Alpha near you

Try Alpha

Find out more about Alpha

Learn more