Mindannyiunk kiváltsága lehet részt venni abban, ahogy az emberek megismerik Jézust

Az Alpha egy 10-12 hetes programsorozat, amely olyan közeget teremt – online vagy személyesen – ahová az emberek szívesen hívják el a barátaikat, hogy közösen beszélgessenek a hitről, az életről és Istenről.

Indíts egy Alphát!

Múlt évben

Körülbelül 30,000 gyülekezet és szervezet indított Alphát több mint 1.3 millió résztvevővel.

Mi az Alpha?

Az Alpha egy eszköz a helyi gyülekezetek kezében, mely a vendégszereteten, a megosztáson és a kötetlen beszélgetéseken alapszik. Ugyanaz a tartalom használható a legkülönbözőbb hátterű és hagyományokkal bíró keresztények számára, segíti hitünk egységes megvallását, valamint a szolgálat és a bizonyságtétel közös gyakorlását. Emberek milliói próbálták már ki az Alphát több mint 100 különböző országban, több mint 100 különböző nyelven szerte a világon.

Miből áll egy Alpha alkalom?

Étkezés

Minden alkalom közös étkezéssel kezdődik, akár háromfogásos vacsoráról, akár csak egy kis nassolnivalóról beszélünk. A közös étkezés lehetőséget ad a kapcsolatteremtésre, a lazításra és a barátkozásra.

Előadás

Az Alpha előadások mindenki számára releváns témákat vetnek föl az életről, a keresztény hit alapjait tárják fel, s olyan kérdésekkel foglalkoznak, mint például “Kicsoda Jézus?”, “Miért és hogyan imádkozzak?” vagy “Hogyan vezet minket Isten?”.

Beszélgetés

A kiscsoportos beszélgetés során a résztvevők reagálhatnak az előadásban elhangzottakra, meghallgathatják mások véleményét és megoszthatják saját gondolataikat egy őszinte, barátságos és nyitott környezetben.

Készen állsz?

Indíts egy Alphát!

Hogyan kezdjek neki?

Regisztrációt követően megmutatjuk neked, hogyan teremthetsz olyan közeget, ahol a gyülekezetbe nem járó emberek szívesen beszélgetnek Istenről.

Elérhetővé teszünk számodra segéd- és képzésanyagokat, amelyekkel felkészítheted a csapatodat az Alpha szervezésére, valamint motiválhatod a közösségedet, hogy meghívják a barátaikat.

Végül pedig hozzáférést kapsz a Alpha videósorozatokhoz és a hozzájuk tartozó segédanyagokhoz, amik beindítják majd a beszélgetést.

Vágj bele még ma!

Minden, amire szükséged lehet az Alpha szervezése során elérhető számodra online és ingyenesen letölthető azért, hogy mindenki részt vehessen ebben az életátformáló folyamatban.

Regisztrálj most