Hogyan indítsak Alphát?

First

Értsd meg az Alphát!

Miért az Alpha?

Hisszük, hogy mindenkinek lehetőséget kell kapnia arra, hogy felfedezhesse a keresztény hitet, kérdéseket tehessen fel, és megoszthassa a véleményét; bárhol is legyen a világon.

Az Alpha éppen erre ad lehetőséget, méghozzá egy kötetlen, barátságos és nyitott légkörben. Nincs nyomás, mindenki szeretettel van látva, és mindenki önmaga lehet - így életek változhatnak meg.

A történet

Több mint 24 millióan próbálták már ki az Alphát 169 országban és 112 nyelven.

Rövid kurzusként indult a londoni HTB-ben, ám 1990-ben Nicky Gumbel, aki átvette az Alpha vezetését, észrevette, hogy sokan érdeklődnek a kereszténység iránt azok közül is, akik nem járnak templomba. Azóta világszerte minden nagyobb keresztény felekezetben tartanak Alphát, katolikus, ortodox és protestáns közösségekben egyaránt.

Az Alpha... 

Valódi 

Az Alpha Jézus személyének valóságát mutatja be. A sezrvezők nyitottak és hitelesek, ami segít a vendégeknek, hogy önmaguk legyenek.

Kapcsolat-központú

Az Alpha igazi barátságokon alapszik, melyek hétről-hétre alakulnak ki, és gyakran sok éven át kitartanak.

Istenre támaszkodik

Az Alphán a Szentlélek munkájára támaszkodunk, hiszen csak Isten képes életeket megváltoztatni - mi csak bemutatjuk őt.

Then check out

Mások mondták

"Az Alpha a legjobb dolog, amit valaha csináltam. Segített megválaszolni néhány fontos kérdést és rátalálni egy egyszerű hitre, mely erőt ad az életben."  Bear Grylls    Kalandor

"Az Alpha a legjobb dolog, amit valaha csináltam. Segített megválaszolni néhány fontos kérdést és rátalálni egy egyszerű hitre, mely erőt ad az életben."

Bear Grylls

 

Kalandor

"Véleményem szerint az Alpha egy hitetelen feladatot lát el: felkelti az emberek érdeklődését a hit iránt, és a hitet relevánssá teszi a modern ember számára."  Raniero Cantalamessa atya  a Pápai Ház szónoka

"Véleményem szerint az Alpha egy hitetelen feladatot lát el: felkelti az emberek érdeklődését a hit iránt, és a hitet relevánssá teszi a modern ember számára."

Raniero Cantalamessa atya

a Pápai Ház szónoka

Last

Öt lépés a kezdéshez

Képezd magad!  Megnézheted online a képzés videókat, melyek válaszolnak a legalapvetőbb kérdésekre. Hozz létre egy felhasználói fiókot a courses.alpha.org oldalon, regisztráld az Alphádat, és töltsd le a videókat! A legjobb azonban, ha részt veszel egy Alpha bemutatónapon! Érdeklődj a nemzeti irodánál!  Regisztráld az Alphádat!

Képezd magad!

Megnézheted online a képzés videókat, melyek válaszolnak a legalapvetőbb kérdésekre. Hozz létre egy felhasználói fiókot a courses.alpha.org oldalon, regisztráld az Alphádat, és töltsd le a videókat! A legjobb azonban, ha részt veszel egy Alpha bemutatónapon! Érdeklődj a nemzeti irodánál!

Regisztráld az Alphádat!

Tervezz és készülj fel!  Néhány fontos kérdés: Hol és mikor lesz az Alphád? Milyen napok és időpontok felelnek meg legjobban a célközönségednek? Élő vagy videós előadást szeretnél? A nemzeti irodától mindkettőhöz kapsz segítséget. 

Tervezz és készülj fel!

Néhány fontos kérdés: Hol és mikor lesz az Alphád? Milyen napok és időpontok felelnek meg legjobban a célközönségednek? Élő vagy videós előadást szeretnél? A nemzeti irodától mindkettőhöz kapsz segítséget. 

Kérd fel és képezd a csapatodat!  A jó szervezőcsapat az Alpha egyik kulcsa. Bármekkora Alphát is tervezel, válaszd ki a legmegfelelőbb embereket! Képezd őket is a képzés videók vagy az Alpha bemutatónap segítségével!

Kérd fel és képezd a csapatodat!

A jó szervezőcsapat az Alpha egyik kulcsa. Bármekkora Alphát is tervezel, válaszd ki a legmegfelelőbb embereket! Képezd őket is a képzés videók vagy az Alpha bemutatónap segítségével!

Hirdesd az Alphádat!  Ha minden megvan, gondold végig, hogyan tudod hirdetni az Alphádat! Bátorítsd a közösségedet, hogy meghívják a barátaikat!

Hirdesd az Alphádat!

Ha minden megvan, gondold végig, hogyan tudod hirdetni az Alphádat! Bátorítsd a közösségedet, hogy meghívják a barátaikat!

Vágj bele!  A gyakorlatból lehet a legtöbbet tanulni. Az Alpha munkával jár, de nagyon megéri. Regisztrálj, és vágj bele!

Vágj bele!

A gyakorlatból lehet a legtöbbet tanulni. Az Alpha munkával jár, de nagyon megéri. Regisztrálj, és vágj bele!

Hozz létre egy felhasználói fiókot a courses.alpha.org oldalon, és tölts le mindent, ami kellhet egy Alphához - mindezt ingyen!

Regisztráld az Alphádat!