Vissza a Az Alpha előadások előnézete

Ifi Alpha filmsorozat

Az Ifi Alpha filmsorozat a mai fiatalokhoz szól, hogy beszélgethessenek az életről, a hitről és Jézusról. A kérdések bele vannak építve az egyes epizódokba, hogy a vendégek rögtön meg tudják osztani egymással a gondolataikat. Ifjúsági csoportoknak is ajánljuk.

12 epizód – 9 hét / Jason Ballard és Ben Woodman

Az Ifi Alpha filmsorozat a mai fiatalokhoz szól. A világ számos országában járva segít felfedezni és körbejárni az élet és a hit nagy kérdéseit.

Személyes történetek, animációk és utcai interjúk segítik feldolgozni az epizódokban elszórt kérdéseket a kiscsoportok számára.

  • 9 Hetek
  • 12 Ülések
  • Elérhető 36 nyelven

Előadók

Jason Ballard

Jason is a pastor in Vancouver, Canada and part of the team at Alpha that creates resources for local churches around the world. Jason and Rachael have three kids, Hudson, Mary and Millie. Find out more on Instagram @jasonaballard and at www.jasonballard.ca

Ben Woodman

Ben and his wife Melissa live in Vancouver, Canada where, before joining Alpha, he was a youth pastor for 10 years. He is a huge fan of Bear Grylls, Bob Goff, and Millie Bobby Brown (Eleven from Stranger Things). One of the themes to his life and teaching is how God loves to use ordinary, imperfect people to do extraordinary things. Find out more on Instagram @benwoodman