Alpha indítása

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk

A myAlpha az online hozzáférését biztosítja az Alpha Oktatási központhoz, a tervezési eszközhöz, a csapatképzési és a sorozat anyagokhoz. Ez egy olyan ingyenes forrás, amely a teljes Alpha-élményen keresztül támogatást nyújt számodra.

Képzés Központ

The AlphA Képzés Központban a Tanulási modulok témák szerint csoportosítják a videókat, amik segítenek neked és a csapatodnak az Alphátok hatékony és sikeres szervezésében.

Saját Alpháim

Ez a felület segít megtervezni a csapatképzések, az alkalmak és az Alpha hétvége időpontjait. Ugyaninnen küldhetsz meghívót a szervezőcsapatod tagjainak, hogy ők is hozzáférést kapjanak az online felülethez és a segédanyagokhoz. Arra is lehetőséged van, hogy hirdesd az Alphádat.

Csapatképzés

A csapatképzés videók segítenek felkészülni a különböző, Alphán belül betöltött szerepkörökre. Külön segítséget kaptok itt a kiscsoportos beszélgetésekhez és az imaszolgálathoz.

Letölthető filmsorozatok

A kurzusregisztrációt követően elérhetővé válik számodra az Alpha filmsorozat, az Ifi Alpha filmsorozat, az Alpha Nicky Gumbellel, valamint az élő előadások leiratai.

Számos eszközt hoztunk létre és tettünk elérhetővé, hogy segítség legyen számodra az Alpha-szervezés során.

Fedezz fel többet

Keress egy Alphát

Keress egy Alphát a közelben

Keress egy Alphát

Az Alpha bemutatása

Ismerd meg az Alpha történeteket

Az Alpha bemutatása

Alpha történetek

Nézd meg az Alpha történeteket

Alpha történetek