Vissza a Az Alpha előadások előnézete

Ifi Alpha Sorozat

Watch Trailer

Az Ifi Alpha Sorozat célja, hogy a fiatalok beszélgessenek életről, hitről, Jézusról. A beszélgetésre szánt idő az epizód során elosztva többször megjelenik, így egyszerűbb kifejteni a véleményüket, kérdéseiket a frissen hallottakról.

13 előadás – 9 hét /Ben Woodman és Jason Ballard

Az újonnan elérhető Ifi Alpha Sorozatot újra terveztük a mai fiatalokat szem előtt tartva. Számtalan hihetetlen helyszínen – mint például Vancouver, London, Párizs, Róma, Izrael – forgattunk, hogy az Ifi Alpha Sorozat epizódjain időtlen kérdéseket járjunk körbe az élettel, hittel és Istennel kapcsolatosan, amivel az új generációt szólítjuk meg.

  • 9 Hetek
  • 13 Ülések
  • Elérhető 24 nyelven

Előadók

Jason és Ben a sorozat főelőadói, akik mellett fiatal segítők szólalnak meg beillantást adva egy-egy témába vagy más nézőpontot megszólaltatva.

Jason lelkipásztor Vancouverben (Kanada) valamint az Alpha új anyagokért felelős csapatának tagja. Ben szintén Vancouverben (Kanada) él, ahol mielőtt az Alphához csatlakozott volna, 10 éig volt ifi lelkész.

Jason Ballard

Jason lelkipásztor Vancouverben (Kanada) valamint az Alpha új anyagokért felelős csapatának tagja.

Ben Woodman

Ben szintén Vancouverben (Kanada) él, ahol mielőtt az Alphához csatlakozott volna, 10 éig volt ifi lelkész.

Közreműködők

Jassie Virk

Jassie Alphát indított a sulijában, és most segít, hogy diákok indíthassanak a barátaiknak Alphát. Tagja a Nemzeközi Ifi Alpha csapatnak Bennel együtt.

Landry McAllister

Landry a Christian Life Assembly gyülekezet ifi és fiatal felnőttekkel foglalkozó lelkésze Burnaby-ben (Brit Kolumbia, Kanada)

Peter Yoon

Peter főállású ifjúsági lelkész a Christian Life Assembly gyülekezetben Langley városában (Brit Kolumbia, Kanada).

Nicky Gumbel

Nicky az Alpha úttörője, a Holy Trinity Brompton gyülekezet lelkipásztora, számos könyv szerzője – köztük „Az élet nagy kérdései” és „Égető kérdések”, valamint az ingyenes Biblia olvasó alkalmazás, a „Bible in One Year” (Egy év alatt a Biblia) szerzője.

Mit tartalmaz?

Az Alphához mindent biztosítunk, ami ahhoz szükséges, hogy belevágj. Videósorozataink, és az Alpha Szervezőn található segédanyagok ingyenesek.

Az összes epizód letöltése
Ifi Alpha Vezetői kézikönyv (a beszélgetések kérdéseivel)
Alpha Vezető képzés
Ötletek és tanácsok a különböző kontextusokhoz