Kedvezményezett: Székesegyházi Főplébánia
Projekt címe: Alphák Szombathelyen
A támogatás összege: 39 286 420 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tartalma: letöltés
A projekt befejezési dátuma: 2022.02.28.
Projekt azonosítószám: EFOP-1.3.7-17-2017-00167
Részletekkel kapcsolatban keresd Tömő Janit:
tj.janes@gmail.com
+36205306368

Hogyan tovább?

Noha jelenleg kénytelenek vagyunk minimálisra csökkenteni a személyes találkozásokat és eltekinteni a társasági eseményektől, mégis bízunk benne, hogy hamarosan újra összegyűlhetünk, ezért már lelkesen készülünk az előttünk álló időszakra.

Olvass tovább!

Miben hoz újat az Ifi Alpha?

Miben különbözik az Ifi Alpha a korábbi filmsorozatoktól? Miben hoz újat, mitől hatékony, miért szereti meg mindenki, aki elkezdni használni a fiatalok körében? Az Ifi Alpha filmsorozat készítésekor az átadni kívánt tartalom mellett a célközönség igényei is meghatározóak voltak, így jöhetett létre egy olyan anyag, amely világszerte sikeresnek bizonyul az ifjúság körében.

Olvass tovább!

Megtartó közösség az elszigetelődés idején

A jelenlegi globális és országos helyzet mindannyiunkat érint és óvatosságra int. Fontos, hogy kellő körültekintéssel hozzuk meg mindennapi döntéseinket a környezetünkben élők és a saját egészségünk megőrzése érdekében. A vírus egészségügyi kockázatai mellett azonban számolni kell a távolságtartás érzelmi, lélektani veszélyeivel is, amelyek kiemelten érintik a fiatalokat…

Olvass tovább!

Alpha Konferencia

Nagyon örülünk, hogy találkozhattunk szombaton, még ha csak a maszkunk mögülről is. Bízunk benne, hogy az együtt töltött nap nyomán újabb és újabb Alphák indulnak majd Szombathelyen és környékén.

Konferencia Szombathelyen

Szeptember 19-én szombaton konferenciát tartunk, melyen az Alpha módszerével ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Facebook esemény

Szinkronizálás…

Megkezdődtek az Ifi Alpha filmsorozat és a Házas Kurzus párkapcsolatfejlesztő videók szinkronizálási munkái. Hamarosan már magyar hangon szólal meg Jason, Ben és a többiek, ami még teljesebbé teheti majd az Alpha-élményt a fiatalok számára.