Kedvezményezett: Székesegyházi Főplébánia
Projekt címe: Alphák Szombathelyen
A támogatás összege: 39 286 420 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tartalma: letöltés
A projekt befejezési dátuma: 2022.02.28.
Projekt azonosítószám: EFOP-1.3.7-17-2017-00167
Részletekkel kapcsolatban keresd Tömő Janit:
tj.janes@gmail.com 
+36205306368

Hogyan tovább?

Noha jelenleg kénytelenek vagyunk minimálisra csökkenteni a személyes találkozásokat és eltekinteni a társasági eseményektől, mégis bízunk benne, hogy hamarosan újra összegyűlhetünk, ezért már lelkesen készülünk az előttünk álló időszakra.

Miben hoz újat az Ifi Alpha?

Miben különbözik az Ifi Alpha a korábbi filmsorozatoktól? Miben hoz újat, mitől hatékony, miért szereti meg mindenki, aki elkezdni használni a fiatalok körében? Az Ifi Alpha filmsorozat készítésekor az átadni kívánt tartalom mellett a célközönség igényei is meghatározóak voltak, így jöhetett létre egy olyan anyag, amely világszerte sikeresnek bizonyul az ifjúság körében.

Megtartó közösség az elszigetelődés idején

A jelenlegi globális és országos helyzet mindannyiunkat érint és óvatosságra int. Fontos, hogy kellő körültekintéssel hozzuk meg mindennapi döntéseinket a környezetünkben élők és a saját egészségünk megőrzése érdekében. A vírus egészségügyi kockázatai mellett azonban számolni kell a távolságtartás érzelmi, lélektani veszélyeivel is, amelyek kiemelten érintik a fiatalokat…

Alpha Konferencia

Nagyon örülünk, hogy találkozhattunk szombaton, még ha csak a maszkunk mögülről is. Bízunk benne, hogy az együtt töltött nap nyomán újabb és újabb Alphák indulnak majd Szombathelyen és környékén.

Konferencia Szombathelyen

Szeptember 19-én szombaton konferenciát tartunk, melyen az Alpha módszerével ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Szinkronizálás…

Megkezdődtek az Ifi Alpha filmsorozat és a Házas Kurzus párkapcsolatfejlesztő videók szinkronizálási munkái. Hamarosan már magyar hangon szólal meg Jason, Ben és a többiek, ami még teljesebbé teheti majd az Alpha-élményt a fiatalok számára.

Szinkronizálás…

Kattints a képre a videó megtekintéséhez!

Az elmúlt időszakban megújulhatott az Ifi Alpha sorozatunk, valamint a Párkapcsolat fejlesztő sorozatunk, a Házaskurzus is. Megkértük az ifi Alphán személyesen is résztvevőket, osszák meg tapasztalataikat, hogy érezték magukat az Ifi Alphán, milyen élményeik vannak. Ezért készítettünk egy rövid videót, néhány résztvevővel. Nézd meg te is, és indíts egy Alphát!